Ipari gáz

A Messer ipari gázok széles választékát kínálja partnereinek, úgymint oxigén , nitrogén, argon, szén-dioxid, hélium, műszaki, hegesztési, élelmiszeripari, orvosi, nagytisztaságú és különleges gázok, illetve különféle gázkeverékek.

A gázok innovatív módon történő felhasználásához a vevő igényeire szabott alkalmazástechnikai eljárásokat kínálunk többek közt a vegyipar, a műanyag- és gumiipar, a metallurgia és üvegipar, a gépgyártás, az autóipar, az elektronika, az élelmiszeripar és italgyártás, az egészségügy és gyógyászat, a környezetvédelem és labortechnika számára.

A Messer Hungarogáz Kft. a nemzetközi Messer Csoport tagja, mely Európa egyik vezető vállalata az ipari és orvosi gázok gyártása és forgalmazása területén. A több mint 100 éves múltra visszatekintő Messer Csoport 1989 óta van jelen a közép- és kelet-európai piacokon, a régióban elsőként Magyarországon megtelepedve.

Az alapítás óta eltelt évek alatt a Messer Hungarogáz az egész országot átfogó, több mint 120 gázlerakatból álló értékesítési hálózatot épített ki, továbbá  5 üzemegységet működtet országszerte, hogy vevőit folyamatosan – igényeikre gyorsan és rugalmasan reagálva – láthassa el ipari gázokkal az ország bármely pontján. Jelenleg mintegy negyven százalékos piacrészesedésével a Messer Hungarogáz a hazai ipari gáz üzlet meghatározó szereplője.

Az ipari, egészségügyi, különleges és laborgázokat gyártó és forgalmazó vállalatok közül Magyarországon elsőként és egyedüliként a Messer Hungarogáz Gázanalitikai Kalibráló Laboratóriuma folytathatja tevékenységét akkreditált kalibráló laboratóriumként a Nemzeti Akkreditáló Testület (NAT) határozata alapján.

A Messer Hungarogáz célja, hogy vevőinek Magyarországon is kiváló termékeket és szolgáltatásokat, valamint innovatív, a piaci igényekhez alkalmazkodó megoldásokat nyújtson.

A Messer Hungarogáz a gázértékesítés mellett elsősorban szolgáltató vállalatnak tekinti magát, így ügyfeleinek tanácsadással és vevőspecifikus megoldásokkal áll rendelkezésére.