Festék

Igyekszünk a festeni vágyók minden igényét kielégíteni. Megtalálható üzletünkben az alapozóktól kezdve a zománcfestékeken át a homlokzatfestékig minden anyag, amire szükséged lehet. Kiegészítőket, szerszámokat tekintve is jól felszereltek vagyunk, sőt meglévő színkeverő gépeinknek köszönhetően, már csak a képzeleted szabhat határt a megálmodott falak, homlokzat megfelelő árnyálatának kiválasztásában. Mintegy 5600 db színt tudunk azonnal kikeverni Trilak vagy Lasselsberger-Knauf alapanyagok felhasználásával.

Az alábbi gyártók termékeivel foglalkozunk bővebben

Klikk a képekre (ha lehet) a termékek áraiért!

A Poli-Farbe Kft. hazánk egyik meghatározó festékgyára, számos termék nagydíj ismerte már el tevékenységüket. A vidéki Magyarországon, Bács-Kiskun szívében, Bócsán tevékenykednek. Büszkék arra, hogy családi vállalkozásból egy középvállalattá tudták kinőni magukat az elmúlt évtizedekben. Hitük szerint tenni akarással és kreativitással elérhetik célukat, hogy egy valódi Kárpát-medencei céggé váljanak a közeljövőben. Termékeik a színek és a pozitív gondolatok “nagykövetei”, körülvesznek minket az ország minden pontján, talán sokan észre sem veszik. Stratégiai partnereikkel, illetve fejlesztő csapatukkal folyamatos termékfejlesztésekre törekszenek, mert hisszik, hogy a válságból az újdonság varázsereje és az innováció vezet ki. Befektetnek a jövőbe, óvják a környezetünket, munkát adnak és arra bíztatnak mindenkit, hogy építse és szépítse otthonát.

Fogyasztóiknak divatot és stílust teremtenek, a szakembereknek hatékony megoldásokat nyújtanak termékeikkel és szolgáltatásaikkal.

Olyan munkakörnyezetet és feltételeket biztosítanak, ahol a munkatársak közösen és egyénileg is, felelősséget vállalva építő jellegű vitákat folytathatnak és véleményt nyilváníthatnak. Munkatársaik képességeire és tudására építenek, elismerik kiváló teljesítményüket.

Hosszú távú, tartós munkahelyeket és karrierlehetőségeket teremtenek közvetlen környezetükben.

Támogatják a rászorulókat és a közintézményeket Magyarországon.

Képek a festékrészlegünkről

Forgalmazott festő szerszám márkák