Elektromos gépek

Cégünk 2016-ban letette a voksát az Einhell márka melett. Az úgynevezett “piros” gépeket forgalmazzuk, mivel ezek a gépek ipari minőségűek, és rendkívül gyorsan és rugalmasan kezelik az esetlegsen felmrülő garanciális problémákat.

Az Einhell Hungária Kft., a német Einhell Germany AG anyacég 100%-os tulajdonú leányvállalata, és a magyar piacon 1996 óta van jelen. Székhelyünk Budapesten található, mely egyben szerviz és mintabolti funkciót is ellát.

Minőségi barkács és kerti gépek rendkívül széles választékát kínáljuk, így szinte biztos, hogy Ön is megtalálja az ideális terméket, legyen szó bármilyen munkáról! Az Einhell termékekhez természetesen rengeteg kiegészítő és tartozék is rendelkezésre áll, és a kiváló minőségű kwb cikkek csak még élvezetesebbé teszik a munkát.

Országszerte rengeteg profi és segítőkész partnerünk garancia arra, hogy Ön bárhol is lakik, könnyedén és megfelelő szakmai támogatással érheti el termékeinket.

Nagy örömünkre szolgál, hogy a Power X-Change rendszer segítségével már összekapcsolhatóvá váltak a kertészeti és a szerszámgépek is. Ezen innovatív akkumulátoros rendszer minden bizonnyal az Ön tetszését is elnyeri.