Eduárd HÁZ

eduárd ház
eduárd ház
eduárd ház
eduárd ház
eduárd ház

Az Eduárd utca Nyírbátor város központjában található egyirányú utca, behajtás a körforgalom irányából lehetséges valamint a Polgármesteri Hivatal mögötti részen a Zrínyi és a Váci utcák felől több irányból.
A társasház homlokzati elhelyezkedése észak-nyugat tájolású. Mindkét oldalról aszfalt burkolású. Mivel parkolók és földszintes lakások találhatók a környezetében ezért mindkét oldalról jó kilátás és kellő világosság biztosított.

Az építés célja Nyírbátor és környéke lakossága számára lakások értékesítése, valamint a városban és a környéken található nagy és sikeres cégek dolgozóinak esetleges lakhatását biztosítani, hosszú távú bérbeadás vagy eladás formájában.

A lakások két tömbben kerültek kialakításra.

Az „A” tömb az Eduárd és Kenyérmező utcák által határolt sarkon került megépítésre.

A tömb földszinti részén üzletek irodák találhatók. A vásárlók és az üzleteket ellátó beszállítók számára szükséges parkolók a meglévő Kenyérmező utcán található parkolókból, és az építkezéssel egy időben az Eduárd utcán kivitelezésre kerülő parkolókból tevődnek össze. A boltok feltöltése az utcafrontról biztosított.
Az üzleteket bérbeadás formájában kívánjuk hasznosítani. A bérleti szerződések kötésére a használatba vételi eljárás után kerül sor.

A helyiségek mérete:

  • Eduárd utca felől 2 db 51 m2-es üzlet,
  • Eduárd út Kenyérmező út sarkán 1 db 73 m2-es iroda,
  • Kenyérmező utca felől 1 db 51 m2-es üzlet; 2 db 61 m2-es iroda; 1 db 60 m2-es iroda; 1 db 28 m2-es üzlet.

A földszinti részen kerülnek még kialakításra az egyedi mérési lehetőségek, postaládák, kerékpár és babakocsi tároló.

Az első és második emeleten lakások találhatók. A lakások alaprajzai és a tömbben való elhelyezkedésük megtekinthetők a társasháznak létrehozott oldalon a Lakások menüpontban.

A „B” tömb a telek belső részén kerül elhelyezésre. A földszinten 2 db lakás, babakocsi és kerékpár tároló az első és második emeleten lakások találhatók. Ebben a tömbben 8 lakás kialakítására került sor.

A társasház tervezése, engedélyeztetése 2015. évben befejeződött, a kivitelezés elkezdődött. A befejezést és átadást (használatba vételt) 2017. augusztus végére tervezzük.

A lakás a XXI. század igényeinek figyelembe vételével, korszerű technológiával, alacsony energia szükségletet igénylő berendezésekkel kerül kialakításra.

Az alapterületek 50 – 65 m2 közöttiek, kettő és három szobás, nappalis amerikai konyhás megoldásúak. Lakásonként egyedi fogyasztásmérő berendezések kerülnek elhelyezésre. A társasház zárt udvaros. A belső udvaron minden lakás számára sorszámozott parkoló helyeket létesítünk. Az udvar parkolókon kívüli részén szalonnasütő, térburkolás, füvesítés valósul meg.
A lakások tervtől eltérő berendezését igény szerint az eladás illetve a bérbe adás előtt külön tárgyaljuk. A bérleményeket csak hosszú távú ún. tartós bérbeadásra tervezzük és üzemeltetjük. A lakásokat kompletten berendezzük amennyiben erre vevői igény mutatkozik.

Munkanapokon 9 órától van lehetőség előzetes egyeztetés alapján megtekinteni a lakásokat.

A lakás árak tartalmazzák a lakás mellett a telekhányadot is.

A 60 négyzetméter feletti lakások esetében a CSOK és illeték-kedvezmény igénybevehető. 
Reméljük ajánlatunk felkeltette érdeklődésedet!

A felhasznált alapanygokról...