Cserép

Cserép- és térkőbemutató parkunkban megtalálhatóak a legnagyobb gyártók termékei. Megtekinthetőek a különböző felületképzési eljárások közötti különbségek, udvarias kollégáink pedig kézséggel állnak minden érdeklődő rendelkezésére.

Gyártók

A Dunacenter Beton Kft. 30 éves betongyártási tapasztalatra, és közel 100 évre visszatekintő paksi AZZURRO cserépgyártási hagyományokra épülve a mai modern itáliai technológiát használva készíti termékeit.
Az AZZURRO a gyártás során hangsúlyt fektetnek a környezet védelmére.

Természetes anyagokat használnak: kő, homok és víz keverékét, valamint környezetbarát UV álló német Bayer festéket az alapanyag színezéséhez és a felületkezeléshez.

Az AZZURRO fagyálló cserepek biztonságot nyújtanak családja több generációjának, amit garancialevelük 33 évre szavatol.

Minőség
Termékeink, piaci szolgáltatásaink minősége kiemelt helyet kap munkánkban. Cégfilozófiánk központi értékét a minőség jelenti, ezt jó hírnevünkkel garantáljuk.

Védelem és biztonság
A Bramac tetőfedési rendszerek védelmet és biztonságot nyújtanak vevőinek. Új építésnél, tetőfelújításnál a Bramac kiszámítható, megbízható választás. Joggal lehetnek büszkék otthonukra azok, akik a Bramac megoldás mellett döntöttek.

Funkció / Esztétika
A Bramac számára a termékek funkciója mellett azok esztétikai megjelenése is fontos.

Innovációs megoldások
A Bramac a tetőfedésben az Innováció megtestesítője, melynek révén ma és a jövőben is vevőink elvárásainak kívánunk megfelelni.

Többletérték
A Bramac Tetőmegoldások többletértéket nyújtanak, az épületek értékállóságát, a benne lakók életminőségét jelentősen emelik.

A CREATON irányelve

Vállalkozásunk legfontosabb irányelve a CREATON-nál dolgozó emberek vevőközpontúsága, megrendelőink igényeinek maximális kielégítése érdekében. A CREATON név így egy olyan üzenetté válik, amely ötletgazdagságot és minőséget sugall. Erősen motivált munkatársaink, technológiánk, a környezethez való felelős gondolkodásunk mind azt bizonyítja, hogy sokat tettünk már azért, hogy megfeleljünk a nagy tetőmárka kívánalmainak. A jövőben is tovább fogunk azon dolgozni, hogy bizonyítsunk márka-ötleteinkkel és különleges minőségünkkel.

A betoncserép napjainkban a legelterjedtebb tetőfedő anyag, hiszen erős, szép, tartós és gazdaságos fedés készíthető belőle, mely változatos formákkal harmonikusan illeszthető az egyes építészeti megoldásokhoz. A cserép védelmi funkcióján túl, esztétikai szempontból is fontos, hiszen az épület „koronája”, erőteljesen meghatározza annak karakterét.

A Leier betoncserepek vonalvezetése letisztult, így a tetőn a tökéletes íveket nem töri meg lépcső, nagy hézag. Az ívelt cserepekből készült tetők átszellőzése a formából adódóan jön létre, így az alsó szerkezetek kevésbé forrósodhatnak át a nyári hőségben. A nagy felületű cserepekből gyorsan és gazdaságosan építhet.

A betoncserepek szilárdsága, és ezzel együtt vízzáró képessége, valamint fagyállósága az idő előrehaladtával folyamatosan növekszik. Betoncserepeink a Pajzs Plusz bevonatolási technológiának köszönhetően zárt, víztaszító felülettel rendelkeznek, amely révén kiváló a vízelvezető képességük, nehezen telepszik meg rajtuk a por és a moha, és évtizedeken keresztül könnyen tisztíthatók maradnak.

A betoncserepek intenzív és tartós színét, valamint UV-stabilitását az alapanyagba kevert vasoxid alapú festék, és a kétszeres felületvédelem garantálja.

A Leier a betoncserép fagyállóságára, vízzáróságára és méretpontosságára 50 év garanciát vállal.

Tetőt nem egy évre, hanem egy életre választunk. Éppen ezért a gyártó 50 év írásos garanciát vállal a Terrán tetőcserepek:

  • méretpontosságára,
  • vízzáróságára,
  • fagyállóságára.

Évtizedek céltudatos munkájával a TERRÁN háta mögött büszkén vallhatjuk, hogy a TERRÁN termékcsalád hosszútávon is kiváló választás, világszínvonalú technológiájuk, szakembereik, mérnökeik munkája, szakértelme hazánk egyik legmodernebb építőipari gyártójává emel őket.

Mindezek együttesen tették lehetővé, hogy átfogó szakmai mérlegelést követően a TERRÁN termékekre kimagaslóan, és a hazai beton tetőcserépgyártó cégek közül egyedüliként ilyen hosszú garanciát tudjanak biztosítani. Ez egyben vásárlóinknak is garancia arra nézve, hogy a TERRÁN betoncserép-család több generációra szóló, kiváló választás.

Filozófiánk egészen egyszerű: TONDACH® tetővel minden ember lehetőséget kap egy darabka biztonság, természetesség, meghittség és jó közérzet megteremtésére – és mindezt generációkon keresztül.

TONDACH® –  tető egy évszázadra, mely természetes tetőfedési megoldások biztosítja az igazán fontos értékeket az életben.