Csempe-padlólap

Üzletünkben, a csempe bemutató részlegen, megtalálható a Zalakerámia teljes termékkínálata. Üzletünk bővítésének korlátai miatt sajnos bemutatni nem tudunk több gyártó termékét, viszont a Tüzép A Neten honlapon megtalálható minden olyan csempe, padlólap és dekorelem, amit be tudunk szerezni a különböző gyártóktól. Ez a lista folyamatosan bővül… Bővebben!

Klikk a gyártó logójára a termékek megtekintéséhez!

A ZALAKERÁMIA ZRt. Magyarország legnagyobb és legjelentősebb burkolólap gyára, burkolólapjainak széles választékával áll a vásárlók rendelkezésére.
A ZALAKERÁMIA név egyet jelent a megbízhatósággal, a jó minőséggel, a hozzáférhetőséggel, az európai trendet követő stílussal és színvilággal, valamint az ezekhez viszonyított kedvező árfekvéssel.

Katalógus

A Paradyz márkanév, több mint 27 éves tapasztalatot jelent, a gyönyörű, egyedi dizájnnal rendelkező és a kiváló minőségű termékek gyártásának terén. Egy lengyel tulajdonú cég, mely termékeiről híres Lengyelországban, és közel 40 másik országban a világon! A sikerük egy látomásnak, és a Paradyz csoportot alkotó: Ceramika Paradyż Co. Ltd. and Paradyż Co. Ltd. gyáraiban dolgozó 1800 munkatárs által valóra váltott merész terveknek köszönhető. Szenvedéllyel, és folyamatosan magas minőségben készítik a termékeiket. Ez látható a gyártás folyamatában és a designban is. A Paradyz márkanévvel ellátott kollekciókat az elmúlt években több rangos szakmai elismeréssel és díjjal is kitűntették.

Hogy megfeleljenek a piac elvárásainak, felosztották a kínálatukat. Jelenleg három márkanévvel dolgoznak – a Paradyzzal, Kwadro Ceramikával, és a prémium márkával a My Way Paradyz Csoporttal.  A Kwadro azoknak a vásárlóknak akik a hagyományos mintákat, a jó árat, és a magas minőségű kivitelezést kedvelik.  A Paradyz a legfejlettebb márka, változatos kollekciókkal melyek különböző mintázatú lapokat kínálnak és amelyek kiválóan alkalmasak különböző típusú belső terek burkolására.  Végül a My Way Paradyz Csoport olyan kerámia lapokat kínál, amelyek a legfejlettebb technológiával, művészi dizájnnal készülnek, a legigényesebb ügyfelek számára, akik értékelik azt a lehetőséget, hogy kifejezzék saját egyéni stílusukat.

Az Atlas Concorde Olasz prémium minőségű burkolat gyártó cég amely széles termékkínálata alkalmas kültéri illetve beltéri burkolásra is, mivel lapjai fagyálló minőségben is elérhetőek. Több stílusú dekorációs elemek, díszcsempe, díszcsíkok, mozaikok, csempék padlólapok széles választékát kínálja, otthonod minden helyiségébe nyújt egyedi megoldásokat.

A RAGNO 1949 óta meghatározó márka az olasz hidegburkolat gyárak élvonalában. Termékei valós és azonnali megoldásokat kínálnak, stílusa követi a belsőépítészeti irányzatokat, burkolatainak hangulata ugyanakkor időtálló eleganciát sugall. Több mint 100 termékcsalád között könnyen megtalálja az igényes eleganciát, a  nemesen klasszukisat, a vidáman villogó színösszeállításokat, a fiatalosan divatos színeket, és nem utolsósorban a természet kínálta felületeket. A kiváló minőség, a folyamatos megújulás teszi ismertté és népszerűvé a RAGNO márkát.

A Cersanit a legjobban ismert fürdőszobai felszereléseket gyártó cég Lengyelországban. Néhány évtizeddel ezelőtt sikeresen alakította ki termékkínálatát. Egyetlen olyan márka a lengyel piacon, amely komplex, kész megoldásokat kínál, kombinálva a funkcionalitást, a komfortot, a kiváló minőséget és a vonzó stílust. Küldetésük a vásárló segítése a fürdőszoba felújításában, kialakításában és elrendezésében. A kihívás elsősorban a kicsi fürdőszoba, melyet gyakran nehéz megfelelően berendezni, de hála a Cersanit termékeinek, ezek a pici fürdőszobák is lehetnek barátságosak, funkcionálisak, tágasak, és ami a legfontosabb, mindezt úgy, hogy közben nem fosztjuk meg a személyes karakterétől. Portfóliójukban mindent megtalálhatunk, ami szükséges egy kis fürdőszoba nagyszerű stílusban való berendezéséhez, a csempétől kezdve a padlóburkolaton, csaptelepeken, zuhanykabinokon át egészen a bútorokig. Napjainkban a korszerű technológiának és megoldásoknak köszönhetően válaszul a vásárlók különleges igényeire ideális, komfortos és biztonságosan használható megoldásokat tudnak nyújtani a kis fürdőszobákkal rendelkezők számára.

A Marazzi gyár már 1935 óta jól ismert. A Marazzi hosszú története során mindig rengeteg energiát fektetett abba, hogy kínálatának az esztétikusság legyen a legfőbb ismérve. A Marazzi elsők között ruházta fel burkolatait, fali lapjait és csempéit a funkcionalitás mellett lakberendezés és dizájn tekintetében is méltón helytálló esztétikummal, formával. A Marazzi úttörő szerepet játszott a mai hidegburkolat trendek alakításában, és mint a legnagyobb olasz burkolat gyártó, napjainkban is komoly hatással vannak a “burkolat divatok” irányának alakulására.

Az Opoczno egy jól bevált megoldás bármilyen stílus irányzatot keressünk is. Fennállásának 130 éve alatt számos generációra hatott inspirálólag. A választás pedig mindig jónak bizonyult. Az Opoczno, mint márka közismert vonzó megjelenéséről. Stílusirányzataiban ötvözi a modern trendeket a klasszikus stílus szépségével. Éppen ezért az Opoczno kollekciók varázsa nem halványul el a divat változásával, sőt mindenkor megfelel a vásárlók egyéni ízlésének. A termékek kiváló minőségét a legjobb tervezőkkel való együttműködés, valamint a csúcstechnológiájú gyártási rendszerek használata biztosítja. Termékpalettáját folyamatosan bővíti új kollekciók bevezetésével, ezáltal a színek és minták széles skáláját ajánlva vevőiknek. Minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy vásárlóik gyönyörű, stílusos belső térben élhessék mindennapjaikat. A tisztelet és elismerés, melynek az Opoczno vásárlói körében örvendhet, kézzel fogható. Elnyerte ugyanis a Superbrands és Superbrands Created díjakat hazájában, Lengyelországban.

A Tubadzin csoport Lengyelország vezető kerámialap gyártója. A cégcsoport 4 márkát foglal magába: Tubadzin, Ceramika Domino, Korzilius, Arte. Tubadzin márkanév alatt a cégcsoport kimagasló minőségű, exkluzív termékei kaphatóak. Minden egyes termék a márka egyedi és saját vonalvezetését mutatja be. A stílus, a design, a méret és a felhasználás sokszínűsége az elrendezés teljes szabadságát nyújtja a vásárlók számára. A gyár termékeiből a legkedveltebbek, illetve ár/érték arányban kedvezőek Magyarországon is raktáron vannak. A további termékcsaládok a gyárból 3-4 hét alatt érkeznek meg Magyarországra.